IniciNoticiesEsportsAVUI TOTA LA INFORMACIÓ DE L’HOQUEI

AVUI TOTA LA INFORMACIÓ DE L’HOQUEI

Comencem per els petits de l’hoquei a Tordera, els de la escola, que jugaven contra l’Arenys de Mar van guanyar per 3-0, aquest dissabte a les sis de la tarda també jugaran un partit fora de casa contra els veïns d’Arenys de Munt. Als benjamins, el primer equip va fer un molt bon partit contra el St. Feliu de Codines, amb un resultat de 16-1, esperem que facin pujar en la classificatòria el partit que jugaran a Manlleu el dissabte a dos quarts de sis de la tarda, el segon equip del benjamí també va guanyar amb molta avantatge per 13-1, el proper dissabte a dos quarts de quatre de la tarda visitaran el camp dels Maristes de St. Joan.

Als alevins, el primer equip va guanyar per 10-0 contra el UE Claret, no sabem encara si la propera victòria serà a Vic, on jugaran el dissabte a dos quarts d’ una del migdia. Pel que fa el segon equip, que va perdre contra el Bellver per 1-1, descansen. Els infantils, que també van perdre per 0-1 contra el Sentmenat jugaran el diumenge contra el S. Josep Badalona a les quatre de la tarda.

Anem per els juvenils, el primer equip va guanyar contra el UE Claret per 6-2 mantenint-se tercer de categoria, el dissabte a un quart de set de la tarda es veurà les cares contra el CP Vilanova A. El segon equip, que jugarà dissabte a dos quarts de deu del vespre contra el Girona al seu camp, va guanyar contra el Ziving Lleida per 10a1. El tercer equip del CP Tordera va empatar contra l’Igualada per 3-3, el diumenge a un quart de sis de la tarda jugarà a casa contra el Vilassar.

El junior, que va descansar la setmana passada jugarà a Caldes el dissabte a tres quarts d’una del migdia.

I ja a les primeres categories, no disposem, per raons alienes a la emissora del resultat del partit del 2ª catalana contra el CP Tarradell, el que si sabem es que jugaran contra el CH Castellet al seu camp el dissabte a dos quarts de set del vespre, el primera catalana va guanyar per 4-3 contra el CP Tordera, aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda el CP Sant Feliu es disputarà amb els de casa.

El 1ª nacional va descansar la setmana passada, però el dissabte jugaran a casa del Clipsa Sant Feliu i ho faran a dos quarts de vuit del vespre.