IniciNoticiesMedi ambientS’OBRE EL PROCÉS DE SELECCIÓ DELS INFORMADORS DEL PLA DE VIGILÀNCIA CONTRA...

S’OBRE EL PROCÉS DE SELECCIÓ DELS INFORMADORS DEL PLA DE VIGILÀNCIA CONTRA INCENDIS FORESTALS PER AQUEST ESTIU.

La Diputació de Barcelona ha obert el període de selecció dels informadors del Pla de vigilància contra els incendis forestals 2008, instat per les Associacions de Defensa Forestal adherides al pla contra incendis.

Els requisits que caldrà complir per formar part d’aquesta selecció es poden consultar des de la pàgina web www.tordera.cat i d’entre ells destaquen haver complert 18 anys, tenir el títol d’ESO o graduat escolar equivalent i tenir el carnet de conduir B1, entre d’altres condicions que s’estableixen en les bases.

Les funcions bàsiques que hauran de complir seran, entre d’altres, detectar i comunicar amb la màxima velocitat els inicis d’incendi forestal, detectar i registrar els punts de risc d’inici d’incendi o comunicar al centre de control les incidències relacionades amb l’incompliment de la normativa d’incendis.

El termini de presentació de sol·licituds per optar a una plaça de vigilant forestal finalitzarà el 22 de febrer a al Servei de Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Tordera, mentre que l’Oficina Tècnica de prevenció d’incendis de la Diputació de Barcelona s’acceptaran sol·licituds fins al dia 28 de febrer. A partir del 5 de març es publicarà la relació d’admessos i exclosos. Una vegada publicada la llista d’admessos, aquests hauran de passar un procés selectiu amb proves psicotècniques, teorico-pràctiques, una valoració de mèrits i finalment una entrevista personal.

ÚLTIMES NOTÍCIES