IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DEL PRIMER EQUIP DEL CB TORDERA CONTRA EL BANYOLES (73-92) I...

VICTÒRIA DEL PRIMER EQUIP DEL CB TORDERA CONTRA EL BANYOLES (73-92) I TAMBÉ VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ CONTRA EL SANT GREGORI PER 34-65

El CB Tordera va guanyar al Banyoles en un partit que dominaven des del principi. En cap moment es va poder trencar la diferència dels 20 punts degut al joc col·lectiu i la defensa dels torderencs, donat que la majoria van ser tirs de mitja i llarga distància.

Actualment ocupen una sisena posició amb vuit partits guanyats dels 17 actualment jugats. El proper partit serà a casa el Dissabte dia 9contra el C.E. Palamós a dos quarts de sis de la tarda.

El Tordera femení també ha guanyat per dotzena vegada en el que portem de lliga en un partit que podria passar desapercebut, ja que el Tordera va marxar en el marcador des del primer minut. Per tant, el resultat ha sigut de 34-65. El proper partit serà contra el Sant Julià de Ramis però no aquesta setmana, perquè faran un petit descans.