IniciNoticiesEsportsEMPAT I VICTÒRIA DELS DOS EQUIPS DEL CF TORDERA CONTRA EL RIUDELLOTS...

EMPAT I VICTÒRIA DELS DOS EQUIPS DEL CF TORDERA CONTRA EL RIUDELLOTS I EL SANTA PAU RESPECTIVAMENT

Partit molt emocionant del Tordera A contra el Riudellots on els locals van sortir molt concentrats, acabant la primera part amb un gol a favor. La segona part, més intensa va fer que el Riudellots aconseguís el 2-0 i els de Tordera poguessin aconseguir l’empat. Després de desmarcar-se els de Riudellots, el Tordera va poder tornar a empatar.

A les classificacions, continuen en una tercera posició després d’aquest 3-3. El diumenge a les cinc de la tarda, jugaran a casa contra l’Obispado.

Pel que fa al segon equip, el CF Tordera B va guanyar en un partit molt igualat on va poder aconseguir els tres punts que li calien, donat que va dominar en els moments més decisius.

A les classificacions pugen a una catorzena posició. El dissabte a les vuit del vespre jugaran al camp de l’Sporting Vidrerenca.