IniciNoticiesEsportsEL CF TORDERA ES TORNA A QUEDAR AMB LA TERCERA POSICIÓ DAVANT...

EL CF TORDERA ES TORNA A QUEDAR AMB LA TERCERA POSICIÓ DAVANT EL BEGUR, MENTRE QUE EL SEGON EQUIP VA PERDRE; AL BÀSQUET, ELS DOS EQUIPS SUMEN DUES NOVES VICTÒRIES.

El CF Tordera va consolidar la seva tercera posició a les classificatòries davant el quart de graella, el Begur, que venia molt fort després de vuit partits seguits sense perdre. Aquests, representaven un difícil rival per als de casa,però el gol del Tordera al m.39 els va fer arribar tranquils al final de la primera part. Finalment, durant la segona part es van marcar els dos gols més que sentenciarien la victòria. El proper partit serà el diumenge dia 3 a casa del Riudellots a les quatre de la tarda.

El segon equip però, no va tenir tan bon joc donat al 4-0 a favor del Banyoles, els locals van saber aprofitar de les ocasions de què van disposar. Per tant, el Tordera B es situa en divuitena posició en zona de descens. Esperem que remunti en el partit que jugarà a casa contra el Santa Pau el proper diumenge a les cinc de la tarda.

Al bàsquet, El primer equip del Tordera guanya amb contundència a l’equip del Maresme per 25 punts de diferència. A priori no era un partit gens fàcil, però sembla que aquest equip només es vegi obligat a guanyar al equips de d’alt de la classificació. El joc defensiu i ofensiu dels Torderencs va ser completament col·lectiu , en defensa el gran sacrifici i agressivitat de tots, i en atac els sistemes molt més elaborats que d’altres jornades anteriors. Per tant, la victòria per 94-69 fa que remuntin a una setena posició. El proper partit el jugaran a Banyoles el diumenge a dos quarts de sis de la tarda.

El CB Tordera sènior femení ha guanyat al Joventut Celrà en un partit molt igualat que s’ha decidit en el darrer minut. Ha estat un partit amb molt de contacte físic i des de l’inici s’ha demostrat que el partit solsament es podria guanyar amb un màxima diferència de 10 punts. El resultat a la mitja part ja desmostrava una igualtat absoluta, amb un resultat de 30-30. Durant tota la segona meitat ha estat molt igualada i solsament a la part final de partit el resultat s’ha decantat per les locals. L’equip dona les gràcies a tota l’afició que ha estat al costat de l’equip durant tot el partit.