IniciNoticiesSalutTORDERA PROMOU DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA EL TABAC.

TORDERA PROMOU DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA EL TABAC.

L’Ajuntament de Tordera, a través de diferents regidories, i la Unitat d’Atenció a les Drogodependències de l’Hospital  Calella organitzen per aquest dimarts una xerrada sobre l’abordatge i la prevenció del consum de drogues adreçada especialment als pares.

La xerrada vol servir per donar pautes d’intervenció als pares per ajudar-los en aquest tema. Així ho explica la tècnica en drogodependències de Pineda de mar, Mar Latorre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/dia-contra-tabac-1.mp3|titles=dia contra tabac 1]

L’acte començarà a les 8 de la tarda a la biblioteca. En aquest sentit, demà es celebra el Dia mundial contra el tabac. A Tordera, com a molts pobles de l’Alt Maresme, s’instal·larà una parada on un sanitari (infermer i/o metge del CAP) convidarà la població  a fer-se la prova de mesurar amb un coxímetre el volum de CO2 en aire espirat i amb un espiròmetre l’edat pulmonar. A la vegada, se li lliurarà informació per escrit en format tríptic sobre els avantatges del deixar de fumar. La tècnica, Mar Latorre explica que l’objectiu és generar la reflexió en la població dels riscos que implica aquesta pràctica.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/dia-contra-tabac-2.mp3|titles=dia contra tabac 2]

La parada s’instal·larà al Camí Ral (cantonada amb carrer de Mes), de 12 a 2 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES