IniciNoticiesSocietatELS SINDICATS DE TREBALLADORS ASSEGUREN QUE LA MALA GESTIÓ DELS ACCIONISTES DE...

ELS SINDICATS DE TREBALLADORS ASSEGUREN QUE LA MALA GESTIÓ DELS ACCIONISTES DE FIBRACOLOR, HAN PORTAT AL TANCAMENT DE L’EMPRESA.

Els responsables sindicals valoren de forma prudent la reunió mantinguda dilluns entre directius de fibracolor i treballadors. El responsable de CCOO al Maresme, Francisca Agüera, va indicar que si s’emmarca en la situació del sector tèxtil la valoració de l’acord és mitjana-alta. En canvi, si es té en compte que l’empresa està participada per la societat Eplicsa, dependent de la Generalitat i pel grup Inditex, que té beneficis, no és el millor acord. Agüera assegura que la mala gestió dels accionistes i la generalitat, han portat al tancament de l’empresa.

Tot i així, Agüera va indicar que els treballadors han valorat positivament l’acord arribat amb la direcció de l’ empresa, en el qual rebran indemnitzacions de 40 dies per any treballat amb un màxim de 22 mensualitats. Per la seva banda, el secretari del sector tèxtil de la UGT, Juan Martín, va assenyalar que s’ha aconseguit el que els treballadors van demanar, però va lamentar que això vulgui dir que l’expedient de regulació d’ocupació es farà efectiu i que l’empresa haurà de tancar. Fibracolor, empresa dedicada a la pintura, el blanqueig i els acabats tèxtils, va anunciar a mitjan mes de novembre passat la presentació d’un ERO que afectava 150 dels 280 treballadors. La companyia prenia aquesta decisió després d’haver encadenat quatre exercicis amb pèrdues.

ÚLTIMES NOTÍCIES