IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE FESTES OBRE EL PERÍODE PER PARTICIPAR EN EL CARNESTOLTES...

LA REGIDORIA DE FESTES OBRE EL PERÍODE PER PARTICIPAR EN EL CARNESTOLTES 2008, QUE SERÀ EL PROPER 2 DE FEBRER.

La Regidoria de Festes recorda que continua obert el període per inscriure’s al concurs de disfresses del Carnestoltes 2008 que aquest any es celebrarà el dia 2 de febrer.
Tots els interessats en participar-hi podran apuntar-se fins al dia 29 de gener a les oficines de l’Ajuntament de la plaça de la Concòrdia, de dilluns a divendres d’11 a 14 h i el dijous de 16 a 18 h. A més, les inscripcions també es poden fer a través de la pàgina web www.tordera.cat

Com cada any, els participants es dividiran en diferents categories: Infantil individual (fins a 12 anys), Infantil petits grups (fins a 12 anys en grups formats per un col·lectiu de 2 a 6 persones), General individual (a partir de 13 anys), General petits grups (grups formats per un col·lectiu a partir de 13 anys, de 2 a 6 persones), Grups (formats per un col·lectiu de 7 a 19 persones de qualsevol edat), i dos grups de Comparses (un que estarà format per col·lectius de 20 a 39 persones de qualsevol edat) i un altre grup de Comparses format per col·lectius amb un mínim de 40 persones de qualsevol edat. La regidora de festes, Maria Angels Cayro explica que enguany s’han ampliat el nombre de categories.

Com els últims anys també hi haurà un concurs de disfresses en el lloc de treball, el jurat del qual passarà el dia 2 de febrer pels establiments que s’hagin inscrit durant el matí, d’11 a les 13 h, i valorarà tant les disfresses del personal com els elements d’ambientació i objectes del local. Maria Angels Cayro espera que la rua tingui una bona participació, com en els darrers anys.

La rua de disfresses tindrà lloc el dia 2 de febrer a dos quarts de 6 de la tarda, i es sortirà des del carrer d’Amadeu Vives, davant de Can Comte.

ÚLTIMES NOTÍCIES