IniciNoticiesEsportsDERROTA DEL CB TORDERA CONTRA EL OLOT, MENTRE QUE LES DEL SÈNIOR...

DERROTA DEL CB TORDERA CONTRA EL OLOT, MENTRE QUE LES DEL SÈNIOR FEMENÍ SEGUEIXEN SUMANT VICTÒRIES.

L’equip de la Garrotxa guanya a un Tordera desorientat durant tot el partit a causa de les baixes i el no saber atacar be la defensa durant tot el partit. L’entrenador Torderenc admet que es el principal culpable de la derrota i que va ser produïda per un mal plantejament del partit, en cap moment va saber motivar i implicar als jugadors per tal de capgirar el marcador. D’aquesta manera el Tordera suma així 9 derrotes, cosa que fa cada vegada més complicat l’objectiu de l’equip.
El proper partit es disputarà el proper 26 de gener al pavelló municipal de Tordera, a les 17.30h. contra el C.B.Calella “B” Veterans, equip que actualment ocupa la 7a posició del Campionat de tercera Catalana.

El sènior femení, en canvi, va ser bastant positiu per les jugadores, que han guanyat 42-60 davant del Vilablareix. Començament molt nerviós de les jugadores, sabent la importància del partit. Un joc que es va disputar amb molta intel·ligència marcant el ritme que més convenia. El proper partit serà a casa davant el Celrà, que encara no ha perdut cap partit, serà a dos quarts de sis de la tarda al pavelló municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES