IniciNoticiesSocietatELS TREBALLADORS DE FIBRACOLOR REBUTJEN LES INDEMNITZACIONS QUE OFEREIX L’EMPRESA. LA PLANTILLA...

ELS TREBALLADORS DE FIBRACOLOR REBUTJEN LES INDEMNITZACIONS QUE OFEREIX L’EMPRESA. LA PLANTILLA OPTA PER LES MOBILITZACIONS I ANUNCIA QUE SI AVUI NO HI HA ACORD COMENÇARÀ UNA VAGA.

L’assemblea de treballadors de Fibracolor que va tenir lloc dissabte a la tarda va donar via lliure al comitè d’empresa perquè segueixi negociant amb la direcció de la companyia tèxtil les condicions del tancament de la planta i que afecta 285 treballadors.

No obstant això, els treballadors van amenaçar d’iniciar mobilitzacions a partir del 28 de gener si en la pròxima reunió amb la direcció de Fibracolor, que ha de tenir lloc avui no es comença a negociar amb una indemnització de 40 dies per any treballat, amb un límit de 22 mensualitats, com a base. Entre d’altres podrien tallar l’accés al centre logístic de Fibracolor, mobilitzar-se davant del Departament d’Indústria a Barcelona així com anar a les botigues del grup Inditex (màxim accionista de l’empresa) a manifestar-se en contra del seu tancament.

El representant de Comissions Obreres, Francisco Agüera, en declaracions aquest matí a Ràdio Tordera, ha assegurat que els treballadors, conscients de que perden el seu lloc de treball, estan disposats a lluitar pels seus interessos, i ha explicat quines són les reclamacions dels treballadors abans que tingui lloc la reunió de demà.

Avui, com dèiem, ha de tenir lloc una nova reunió amb la direcció de l’empresa, on el comitè d’empresa ha de traslladar el rebuig de la plantilla a l’anunci de clausura, així com les prejubilacions i recol·locacions. Així ho ha explicat Agüera, representant de Comissions Obreres.

Alguns dels treballadors de la planta de Tordera que dissabte van assistir a l’assemblea van plantejar al comitè d’empresa la possibilitat de no conformar-se amb els 40 dies per any treballat que demanen els sindicats i reclamar el màxim que permet la llei, que és 45 dies.

ÚLTIMES NOTÍCIES