IniciNoticiesSocietatLA POLICIA LOCAL DETÉ UN INDIVIDU PER CONDUCCIÓ TEMERÀRIA I PER DONAR...

LA POLICIA LOCAL DETÉ UN INDIVIDU PER CONDUCCIÓ TEMERÀRIA I PER DONAR POSITIU EN EL TEST D’ALCOHOLÈMIA.

Dissabte al migdia es va produir un petit incendi a la cuina d’una vivenda al Veïnat Sant Pere. En primer moment i a nivell preventiu la Policia Local va desallotjar a tots els veïns de l’edifici. Una vegada els bombers van haver extingit l’incendi tots els veïns van poder tornar a casa seva sense perill. En motiu dels fets no es va haver de lamentar cap dany personal només danys materials de poca consideració al pis on es va iniciar l’incident.

D’altra banda, la matinada del dissabte, la Policia Local va detectar un vehicle realitzant conducció temerària a la carretera N-II, per la qual cosa es va iniciar una persecució podent-ne aturar al conductor. L’individu, de 50 anys, tenia una ordre de detenció pendent per la qual cosa va quedat detingut; al mateix temps se’l va imputar per donar positiu en el test d’alcoholèmia.

La Policia Local sol·licita als veïns de població que en cas de detectar algun conductor realitzant conducció temerària avisin del fet ja que amb aquest gest es poden arribar a prevenir incidents greus.

ÚLTIMES NOTÍCIES