IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA PER 5-2 DEL CP TORDERA CONTRA EL PATIN CORUÑA

VICTÒRIA PER 5-2 DEL CP TORDERA CONTRA EL PATIN CORUÑA

També us oferim els resultats dels altres equips del CP Tordera:

Comencem pel s benjamins, mentre que el Benjamí A descansava, fins el proper partit contra l’ Andorra el proper dissabte a dos quarts de cinc de la tarda, el segon equip va guanyar contra el Martinenc, el proper partit de l’ equip serà el proper dissabte a tres quarts de sis de la tarda, també es jugarà un partit aplaçat a casa del Malgrat, el diumenge a dos quarts de quatre de la tarda.

Al salevins, el aleví A va guanyar a casa del HC Sentmenat, el proper dissabte a tres quarts de set de la tarda rebran al Bigues B, pel que fa al Aleví B, va perdre contra el Girona per 4-7, aquesta setmana visitaran la pista del HC Ripoll a tres quarts d’ una del migdia. Als infantils, el Tordera, líder en la seva categoria, va guanyar al Juneda per 10-a 0, aquest diumenge visitaran a les cinc de la tarda el pavelló del CP Taradell.

I ja als juvenils, el primer equip va guanyar per 2-1 al Lloret, el dissabte rebran al pavelló de casa al CP Congres B a dos quarts de cinc de la tarda; pel que fa al segon equip, va guanyar per 0-1 a l’ Arenys de Munt, el divendres jugarà contra el Cerdanyola a un quart de nou de la tarda, el juvenil C també va guanyar contra el CE Noia per 4-3, el dissabte a dos quarts de sis de la tarda, es veuran les cares contra el Mataró.

Al junior li toca doble partit aquesta setmana degut a que li quedava un aplaçat que va jugar el dimecres contra el GEiEG i del qual no en tenim resultats. Pel que fa a la passada jornada van arrasar contra el Riudoms en un partit on van guanyar per 20-2, el proper divendres els toca un partit contra el Cerdanyola B a dos quarts de deu del vespre.

I ja a les primeres categories, la 2ª catalana va guanyar contra el Mollet per 4-3, esperem el mateix resultat en el partit que es disputarà dissabte a dos quarts de set de la tarda contra el Malgrat. En primera catalana el Tordera va empatar contra el Tona per 4-4, esperarem el que fan en el partit contra el Vic del diumenge a tres quarts de set de la tarda.

Com hem recordat abans el Tordera en primera nacional va guanyar contra el Patin Corunya, en un partit molt emocionant, el dissabte rebran a casa al Alcorcon, i ho faran a dos quarts de nou de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES