IniciNoticiesEntitatsEL CERCLE D’HISTORIA DE TORDERA REPERTEIX EL SEU PRIMER BUTLLETÍ PER DIFONDRE...

EL CERCLE D’HISTORIA DE TORDERA REPERTEIX EL SEU PRIMER BUTLLETÍ PER DIFONDRE LES ACTIVITATS REALITZADES EL PASSAT 2007.

L’Entitat Cercle d’Història de Tordera, ha tret a la llum aquest dies, el primer butlletí informatiu del col·lectiu. En ell si troba un comentari sobre totes les activitats que ha portat a terme l’entitat durant el passat 2007, amb la intenció de fer balanç dels actes i donar-los a conèixer. La presidenta de l’entitat, Mercè Torrellas explica amb quins objectius neix la publicació d’aquest butlletí.

El primer butlletí del cercle d’història parla sobre la sortida a la vall de la riera de Pineda, del estand de la fira mercat del ram, de la conferència sobre la cuina medieval de roca-rossa, de la participació de l’en la primera trobada d’ entitats de recerca del maresme, l’assistència a les IV jornades d’història i arqueologia medieval del maresme i la ruta cultural guiada al grup juvenil local “El Caliu”.

L’entitat aprofita la publicació del butlletí per ampliar els membres de l’entitat. Qualsevol persona interessada per trucar al 677.20.00.23 o al correu electrònic cercle.historia.tordera@hotmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES