IniciNoticiesSocietatLA REGIDORIA DE JOVENTUT COMENÇA EL CURS DE MONITORS DE LLEURE, COM...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT COMENÇA EL CURS DE MONITORS DE LLEURE, COM UNA ACTIVITAT INCLOSA DINS LA FASE DE PREOBERTURA DEL CASAL DE JOVES.

La Regidoria de Joventut ha començat aquesta setmana el curs de monitors en el lleure, amb una vintena d’alumnes inscrits. El curs, que s’organitza amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, té lloc a les instal·lacions del Casal de Joves, a l’avinguda dels Països Catalans.

Aquesta és la primera activitat que es realitza al Casal i s’ha inclòs dins la fase de preobertura del nou equipament.
Durant aquesta fase, que s’allargarà fins al mes de març, l’equipament estarà obert puntualment per a la realització de diferents activitats com ara els cursos de monitor, per qüestions de caire intern com la gestió d’horaris de tallers i activitats, la posada en funcionament del bar i dels bugs d’assaig per als grups locals, entre d’altres activitats que es duran a terme durant els caps de setmana. Així ho explica el regidor de joventut, Marc Unió.

El regidor ha destacat que durant aquesta fase de preobertura el Casal també s’obrirà a les escoles, amb les quals s’estan programant visites per a la primera exposició que acollirà el Casal i que tractarà l’educació per la pau.
La regidoria de joventut assenyala que aquest període de preobertura servirà per perfilar el sistema de funcionament i contingut del Casal perquè pugui estar a ple rendiment a partir del mes de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES