IniciNoticiesCulturaEL TORDERENC CARLES RIBAS PRESENTA A LA BIBLIOTECA EL SEU PRIMER LLIBRE...

EL TORDERENC CARLES RIBAS PRESENTA A LA BIBLIOTECA EL SEU PRIMER LLIBRE TITULAT “L’HOME MÉS AFORTUNAT DEL MÓN”.

El torderenc i col·laborador de Ràdio Tordera Carles Ribas va presentar ahir a la biblioteca el llibre “L’home més afortunat del món”. Nascut a Tordera l’any 1976, acaba de veure sortir del forn la seva primera novel·la que se centra en un famós escriptor gironí que fuig del compromís refugiant-se a Barcelona. El llibre comença quan la seva parella, amb la qual viu a Girona, li diu que està embarassada. Aleshores, el protagonista «té un brot de pànic i marxa a Barcelona», on s’instal·la en una pensió. El torderenc Carles Ribas, es mostrava ahir il·lusionat en presentar el seu llibre a Tordera, en el seu poble de tota la vida.

“L’home més afortunat del món” està adreçat a tots els públics. Carles Ribas explica les sensacions dels lectors un cop llegit el llibre.

Carles Ribas és Llicenciat en Història de l’art per la Universitat de Girona i actualment cursa el Doctorat en Pensament Contemporani a la mateixa UdG. Des de fa uns anys és coordinador de programació de la reconeguda Sala Truffaut de Girona i col·labora com a crític de cinema al programa “La tercera hora de Ràdio Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES