IniciNoticiesPolíticaELS PARTITS POLÍTICS A L’OPOSICIÓ VALOREN DE FORMA DESIGUAL EL PACTE DE...

ELS PARTITS POLÍTICS A L’OPOSICIÓ VALOREN DE FORMA DESIGUAL EL PACTE DE GOVERN SIGNAT ENTRE CIU I ERC FINS A FINAL DE LEGISLATURA.

Els partits polítics a l’oposició de l’ajuntament de Tordera, han valorat el pacte de govern signat el passat dilluns entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, consultats per Ràdio Tordera. El regidor del Partit Socialista, Josep Romaguera no creu que l’entrada d’ERC al govern repercuteixi en un canvi en la dinàmica municipal. Romaguera assegura no mostrar-se sorprès per el pacte signat, tot i no entendre el sentit de l’acord. Per últim, Romaguera lamenta la poca celeritat de l’emissora municipal a l’hora de copsar la seva valoració.

Per la seva banda, el regidor del Moviment alternatiu per Tordera, Josep Alsina assegura que tot i desconèixer el contingut de l’acord de govern, valora positivament la voluntat de CiU de dialogar amb els altres partits per aconseguir un consens. Alsina tampoc s’ha mostrat sorprès per l’acord entre CiU i ERC pensant en clau supramunicipal.

El pacte de govern entre CiU i ERC es va formalitzar dilluns passat, i preveu un programa de govern fins a finals de legislatura. D’aquesta manera, el regidor d’ERC, Bernat Costas entra al govern al capdavant de les regidories de promoció de la vila i relacions institucionals. El regidor republicà serà també el segon tinent d’alcalde.

ÚLTIMES NOTÍCIES