IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ENGEGA LA CAMPANYA “CUIDEM ELS QUE...

LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ENGEGA LA CAMPANYA “CUIDEM ELS QUE CUIDEN”, UN PROJECTE DE GRUPS DE SUPORT A CUIDADORS INFORMALS DE TORDERA.

La creu roja de l’alt maresme comença a Tordera un nou projecte de suport als cuidadors informals de persones amb dependència. El projecte alterna classes formatives amb les dinàmiques de grup en sessions quinzenals que s’extenen al llarg d’un any. La coordinadora de la creu roja a l’alt maresme, Laia Balenzo explica en que consisteixen aquestes sessions.

Segons alguns estudis la proporció de persones grans amb dependència són ateses en família és del 70% i d’altres confirmen la hipòtesis que la família és la principal proveïdora de cures i que en el grup familiar les dones són les que assumeixen en major grau aquest fet, tot i que la presència d’homes va en augment.

El Projecte el duu a terme Creu Roja amb conveni amb la Diputació de Barcelona i l’impulsa de la regidoria d’Atenció Social i Serveis a la Persona de l’ajuntament de Tordera. Qualsevol persona interessada en aquest projecte es pot posar en contacte amb l’àrea de serveis socials de l’ajuntament de Tordera o al telèfon 93.764.22.74

ÚLTIMES NOTÍCIES