IniciNoticiesSocietatFIBRACOLOR I EL COMITÈ D’EMPRESA REPRENEN AQUESTA SETMANA LES NEGOCIACIONS PER LA...

FIBRACOLOR I EL COMITÈ D’EMPRESA REPRENEN AQUESTA SETMANA LES NEGOCIACIONS PER LA REGULACIÓ DE PLANTILLA. ELS TREBALLADORS ASSENYALEN A LA DIRECCIÓ DE L’EMPRESA COM A CULPABLES DE LA SITUACIÓ DE LA FABRICA.

El comitè de treballadors i l’empresa Fibracolor comença aquesta setmana a reprendre les negociacions sobre la nova regulació de plantilla que l’empresa té prevista. De moment, l’expedient preveu la regulació de 150 llocs de treball. Una xifra que supera el 50% de la plantilla actual, ja que en total la fàbrica té 280 treballadors.

En aquest moments s’està negociant en dos sentits. D’una banda es parla sobre la futura viabilitat econòmica de l’empresa, i de l’altre, el seu pla industrial que fa referència al número de treballadors que seran acomiadats i amb quants es quedarà l’empresa. Els membres del comitè d’empresa, assenyalen la gestió dels actuals responsables de Fibracolor, com a causants de la mala situació que viu la fabrica.

Els treballadors de Fibracolor asseguren que el pla de viabilitat presentat per l’empresa no serà possible sinó s’impliquen els dos màxims accionistes, inditex i la generalitat.

En aquest darrers anys, aquesta és la tercera regulació de plantilla que executa aquesta empresa. El 2004 ja va acomiadar 37 treballadors i el 2006, una vuitantena més. Abans de la regulació de 2006 la plantilla de Fibracolor ascendia a 330 persones. Fibracolor i comitè d’empresa es tornarà a reunir el proper 7 de gener per reiniciar l’expedient de regulació.

ÚLTIMES NOTÍCIES