IniciNoticiesCulturaLA CAVALCADA DELS REIS D'ORIENT OMPLE D'IL·LUSIÓ ELS CARRERS DE TORDERA, EN...

LA CAVALCADA DELS REIS D’ORIENT OMPLE D’IL·LUSIÓ ELS CARRERS DE TORDERA, EN LA DARRERA ACTIVITATS DE NADAL. LA NOTA NEGATIVA VA SER EL LLENÇAMENT DE OUS, AIGUA I PEDRES CONTRA EL SEGUICI REIAL.

La tradicional cavalcada dels reis mags va posar dissabte a la nit, el punt i final a les activitats organitzades a Tordera per les festes de Nadal. La cavalcada va fer un recorregut de gairebé dues hores per arribar a la plaça de l’església. Ses Magestats van fer la salutació des del balcó de l’ajuntament i van llençar pilotes i caramels entre tots els nens i nenes presents a la plaça. Posteriorment, van saludar a la mainada des dels trons que es van instal·lar a la parròquia de Sant Esteve. La comissió de festes i la regidoria de festes feien un balanç molt positiu de la cavalcada, tant en nombre de persones com la decoració de les carrosses. Malauradament, no tot va ser positiu. Uns brètols van deslluir la cavalcada, tirant en dos punts diferents de la rua ous, pedres i aigua contra el seguici dels reis d’orient. La regidora de festes, denunciava aquest fet en el micròfons de Ràdio Tordera.

La comissió de festes i la regidoria de festes fa una crida a la ciutadania, que en cas de conèixer l’autor o autors dels llançaments, que facilitin les seves identitats a la policia local, per evitar que es tornin a repetir. D’altra banda, La comissió de festes i la regidoria de festes, començaran ja a preparar la cavalcada de l’any vinent, que tindrà probablement diverses novetats tal i com comenta Maria Angels Cayro.

Les tres carrosses que van transportar els reis d’orient, estaven dissenyades per la comissió de festes. Amb la cavalcada, la regidoria de festes posa el punt i final a les activitats organitzades per aquestes dates nadalenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES