EL CF TORDERA A VA EMPATAR AMB EL CUATRO VIENTOS PER 1-1, MENTRE QUE EL PARTIT DEL TORDERA B VA QUEDAR AJORNAT, AL BÀSQUET, EL SÈNIOR MASCULÍ VA PERDRE A BLANES PER 80-71 I EL SÈNIOR FEMENÍ VA GUANYAR PER 55-78


El CF Tordera va rebre ahir al Quatre Vents on van fer un joc força disputat. Els de casa van sortir al terreny de joc i van gaudir d’ocasions clares durant la primera part, sense gaire sort a la porteria. Entre els dos equips va haver-hi un joc molt treballat, sobretot al mig camp, acabant la primera part amb victòria del Quatre Vents. El Tordera va entrar a la segona part i va intentar aconseguir l’empat tancant al Quatre Vents, però aquests es van dedicar a perdre temps per arribar al final del partit. Tot i això, el domini del Tordera va fer que es marqués l’únic gol per part seva al m. 64. Per tant, continuen en una tercera posició, darrere del Guíxols i del Salt. Ja no serà fins el 13 de gener que tornaran amb força en un partit contra el primer de llista, el Salt B a fora de casa.

Hem de destacar que al futbol aquestes dues últimes jornades s’han vist perjudicats alguns partits per les inclemències meteorològiques, per tant, el partit que s’havia d’haver jugat entre el Tordera B i el Sant Joanenc ha quedat ajornat, en propers butlletins us informarem de quan es disputarà aquest partit. Després de festes, tornarà la lliga i el CF Tordera B rebrà a casa al Atlètic Silenc.

Pel que fa al Bàsquet, derrota de l’equip masculí aquest dissabte a Blanes per 80-71 en un partit que a priori era assequible i així intentar aconseguir escalar posicions a la taula classificatòria. Partit on el Tordera no va estar gaire contundent en defensa i va deixar jugar als de Blanes amb molta facilitat. Així doncs, el sènior masculí es queda en una desena posició, on lideren la graella el Palamós, el CB Quart i el Ceset. El proper dia 13 de gener jugaran a casa contra el Fontajau.

El sènior femení de bàsquet, en canvi segueix la bona ratxa en un partit on les nostres jugadores van fer un bon partit en atac, però va faltar la intensitat d’altres ocasions en defensa quedant així el resultat de 55-78. Per tant, queden en una vuitena posició on es lidera el Celrà, el Sant Julià de Ramis i el Sarrià de Ter. El proper dia 13, es jugarà un partit a casa contra el Bescanó.