EL PARTIT POPULAR DE CATALUNYA, INTENSIFICA LES NEGOCIACIONS PER TROBAR UN CANDIDAT A TORDERA PER PODER-SE PRESENTAR A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 25 DE MAIG.


El partit popular de Catalunya, vol presentar llista electoral a Tordera. Per aquest motiu, la dirigent del Partit Popular i vice-presidenta del parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, està negociant amb tres empresaris de Tordera, per tal de confeccionar una llista electoral per al 25 de maig. El portaveu del Partit Popular de Tordera, Josep Pertagas, es va reunir-se dijous passat a Malgrat de Mar amb Dolors Montserrat, amb la clara intenció de intentar tirar endavant una llista electoral a Tordera. El portaveu del PP a Tordera, Josep Pertagas, ha confirmat a Ràdio Tordera, les ganes del partit que hi hagi representació a Tordera i confirma el contacte amb dos o tres empresaris de Tordera, per tal que es posin al capdavant de la llista.

Josep pertagas, ha informat que demà dimarts, està prevista una nova reunió on segurament és podrà confirmar la possibilitat que el partit popular es presenti a les eleccions municipals i el nom del candidat.