IniciNoticiesEntitatsLA PARRÒQUIA I ELS VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZEN PESSEBRES VIVENTS AQUEST...

LA PARRÒQUIA I ELS VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZEN PESSEBRES VIVENTS AQUEST CAP DE SETMANA.

Com els últims any, els grups de catequesis i la Parròquia de Tordera han organitzat una nova representació del pessebre vivent per al diumenge, 23 de desembre al nucli urbà de Tordera.
Els diferents quadres del pessebre, que els composaran prop d’una setantena de nens i nenes, estaran muntats a la plaça de l’Església i entorns.
Per altra banda, per segon any consecutiu, l’Associació de Veïns de Sant Pere també representarà un pessebre vivent. En aquest cas, els diferents quadres del pessebre vivent es podran veure els dies 22 i 23 de desembre, entre les 18.30 h i les 20.30 h. El pessebre vivent estarà siutat a la pujada del Mas Albó (al final del carrer de Nadal)i ocuparà els terrenys i camins propers a l’ermita del veïnat. El vicepresident de l’associació de veïns, Josep Mediavilla assegura que el pessebre vivent s’està preparant amb molta il·lusió i grans expectatives.

El pessebre vivent comptarà amb servei de tren de carretera que farà viatges des de la vila al veïnat. L’associació de veïns ha multiplicat esforços en la difusió del pessebre amb l’objectiu d’atraure públic dels municipis dels voltants. Tot i això, Josep Mediavilla creu que el pessebre s’ha d’ anar consolidant poc a poc.

Per tots els qui vulguin visitar-lo, l’Associació de Veïns ha posat a la disposició del públic un trenet que unirà el nucli urbà amb el veïnat. Tant el dia 22 com el dia 23, de 7 a 8 del vespre, a l’ermita de Sant Pere, un Carter Reial recollirà les cartes que els més petits vulguin fer arribar als Reis.

ÚLTIMES NOTÍCIES