IniciNoticiesEntitats LA FEDERACIÓ DE CIU PRESENTA CARES NOVES I JOVES EN LA SEVA...

LA FEDERACIÓ DE CIU PRESENTA CARES NOVES I JOVES EN LA SEVA CANDIDATURA A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS, EN UN SOPAR AMB MILITANTS I SIMPATITZANTS DEL PARTIT.

La federació de Convergència i Unió i el seu alcaldable, Joan Carles García, van presentar divendres en un sopar amb militants i simpatitzants del partit la llista electoral de cara les properes eleccions municipals. L’acte va estar presidit pel conseller de política territorial i obres públiques, Felip Puig. El conseller va aprofitar per donar suport a la candidatura de CiU a Tordera i valorar de satisfactòria la feina dels nacionalistes al llarg dels últims 8 anys a l’ajuntament.

El conseller, Felip Puig, és el responsable de les carreteres del govern de la generalitat i va anunciar que les obres de la carretera de Tordera a Blanes, començarien en poques setmanes. Puig, també va avançar que les negocions amb el ministeri de Madrid sobre els projectes de desdoblament de la N-II i perllongació de l’autopista del Maresme, van per bon camí i que la proposta consensuada per les poblacions de Tordera, Blanes i la generalitat, és la que finalment s’executarà.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles García, va començar el seu parlament fent referència als projectes engegats durant aquest mandat i amb la convicció que CiU tornarà a guanyar a Tordera. Seguidament, l’alcaldable de la federació, Joan Carles Garcia va presentar la seva llista electoral, formada per Arseni Garcia, Josep Llorenç, Maria Angels Cayro, Rafel Matas, Merce Jimenez, Carles Aulet, Joan Tusell, Sílvia Català, Ivan Güell, Anna Palomé, Esteve pla, Maxim Muñoz, Albert Planas, Josep maria Duran, Miquel Grimal i Jordi Camps. L’alcaldable de CiU, Joan Carles Garcia qualificava la seva llista de la completa i equilibrada.

Joan Carles Garcia, va avançar davant la seva militancia les primeres propostes de programa electoral.

El sopar de militants i simpatitzants va reunir unes 200 persones al restaurant can tarranc.

ÚLTIMES NOTÍCIES