IniciNoticiesEntitatsERC DE TORDERA PRESENTA LA LLISTA ELECTORAL AMB L'OBJECTIU DE SACSEJAR LA...

ERC DE TORDERA PRESENTA LA LLISTA ELECTORAL AMB L’OBJECTIU DE SACSEJAR LA POLÍTICA MUNICIPAL A PARTIR DEL 25 DE MAIG.

L’auditori del Teatre Clavé va ser escenari divendres de la presentació oficial de la llista d’ERC a Tordera, encapçalada per Bernat Costas. L’acte va comptar amb el parlament del representant d’ERC a Arenys de Mar, Joaquim Ponsarnau, i del diputat al congrès, Joan Puigcercòs. Aquest últim, va expressar el convensiment que ERC a Tordera, serà clau en la propera legislatura a Tordera i ha destacat la qualitat de la seva llista.

El diputat dels republicans al congres de Madrid, destaca que ERC serà la força política més determinat i necessaria en els properes comicis municipals, autonimics i generals.

El candidat de ERC a Tordera, Bernat Costas, va presentar divendres la llista que esta formada també per Josep Garcia, Joaquim Marquez, Francina Gumbau, Carles Ribas, Joan Basart, Jesica Garcia, Josep Maresma, Carme Massagu, Carles Carbó, Xavi Palomera, Núria Clota, Laura Sanchez, Montserrat Duran, Mercè Camps i Joan Costas. L’alcaldable d’ERC, Bernat Costas, destacava la vinculació del seu equip de persones a la vida de Tordera.

Bernat Costas, creu que a Tordera fa falta una sacsejada important. Segons Costas, la seva presentació com alcaldable a Tordera a fet canviar l’estratègia dels altres partits en els comicis electorals.

Entre les propostes presentades pel candidat pels propers anys, destaca una escola bressol, reformar l’administració local, crear la figura del defensor del ciutadà, crear la regidoria d’urbanitzacions, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES