IniciNoticiesEntitatsEL PARTIT INICIATICA PER CATALUNYA-VERDS DE TORDERA ANUNCIA QUE NO ES PRESENTARÀ...

EL PARTIT INICIATICA PER CATALUNYA-VERDS DE TORDERA ANUNCIA QUE NO ES PRESENTARÀ A LES ELECCIONS MUNICIPALS TOT I CONFIRMAR NEGOCIACIONS AMB EL PARTIT SOCIALISTA

El president d’Iniciativa per Catalunya-Verds de Tordera, Joan Carles Viñolas, ha anunciat a Ràdio Tordera la absència del seu partit en les properes eleccions municipals que se celebraran el dia 25 de Maig.
Viñolas, ha reconegut negociacions amb el Partit Socialista de Tordera amb la intenció de presentar-se dins la llista del PSC. Segons ell, l’únic problema ha vingut a l’hora d’escollir les posicions que ocuparien els membres d’Iniciativa a la llista socialista.

Malgrat tot, el President d’Iniciativa a Tordera no vol parlar de trencament amb el Partit Socialista ja que, segons ha declarat, sempre hi ha hagut bones relacions entre els dos partits i fins i tot el PSC s’ha ofert a escoltar les propostes que els membres d’Iniciativa els puguin donar.

Per la seva banda, la portaveu socialista Conxita Rodríguez ha ratificat les declaracions de Viñolas dient que ambdós partits segueixen una línia programàtica amb molts punts de coincidència i amb la voluntat d’acceptar les propostes que formuli Iniciativa per Catalunya de Tordera.

El grup municipal d’Iniciativa per Catalunya-Verds de Tordera va constituir-se ara fa un parell d’anys a la població i entre un dels seus últims actes destaca la seva posició en contra de la guerra a l’Irak.

ÚLTIMES NOTÍCIES