IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL UNA NARRACIÓ DE CONTES PER A ADULTS,...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL UNA NARRACIÓ DE CONTES PER A ADULTS, PER TANCAR LES ACTIVITATS D’AQUEST 2007.

La biblioteca de Tordera va acollir ahir una narració de contes dirigida a adults. La companyia Con-Tres, va oferir una lectura caracteritzada per la improvisació dels seus narradors. Un dels membres de la companyia explica com sorgeix l’idea de fer contes per a adults.

L’actuació d’ahir va gaudir d’una bona interacció entre narradors i assistents. La companyia Con-Tres defensa que els contes també estan pensats per els adults.

Aquesta actuació va servir per tancar les activitats organitzades a la biblioteca durant el 2007. D’altra banda, aquest Nadal, la Biblioteca de Tordera obsequiarà amb un llibre de contes nadalencs de Pere Calders a totes les persones que facin ús del servei de préstec de la del 17 desembre al 5 de gener, en una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona que es presenta sota el títol “Per Nadal, un regal”.
Finalment, els dies 27 i 28 de desembre la Biblioteca de Tordera obsequiarà tots els usuaris que utilitzin el servei de préstec amb “la bossa de la biblioteca”, un calendari de sobretaula i un punt de llibre editats conjuntament per totes les Biblioteques Municipals del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES