EL TORDERENC JOAQUIM HARO PRESENTA EL SEU LLIBRE “QUINITO, QUIN CURS EL TEU!”, UNA NOVEL·LA INFANTIL AMB IL·LUSTRACIONS DEL TAMBÉ TORDERENC MIQUEL RABERT, EN UNA SALA DE LA BIBLIOTECA PLENA DE GOM A GOM.


El torderenc Joaquim Haro va presentar ahir el seu primer llibre “Quinito, quin curs el teu!”. L’autor mostrava anit la seva satisfacció pel fet que una obra seva hagi despertat l’interès de l’Editorial Barcanova.
Al llibre podem trobar diverses anècdotes que retraten moments de la infància d’en Joaquim, una infància que com ell recorda, no comptava amb les facilitats actuals de la tecnologia. Precisament un dels objectius del llibre és oferir als més petits la possibilitat d’obrir-se a d’altres alternatives i no quedar-se exclusivament en la constant oferta de jocs i vídeo consoles. L’escriptor torderenc, Quim Haro, explica en la següent entrevista, com a sigut l’elaboració del llibre.

El torderenc, Miquel Rabert, ha estat l’encarregat de fer les il·lustracions del llibre “Quinito quin curs el teu”, Rabert ens explica com va néixer la seva relació amb l’escriptor i el llibre.

A l’acte també i va assistir l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que va destacar l’importància de l’esdeveniment.

L’acte es va celebrar a la biblioteca de Tordera amb una gran afluència de públic.
Per la seva banda, avui Joan Bou i Jaume Vellvehí presentaran el seu llibre sobre els molins de la baixa Tordera. Joan Bou, explica el contingut del llibre i la seva elaboració.

El llibre és un recorregut per la història dels diferents molins que envolten el riu Tordera. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a la biblioteca.