IniciNoticiesPolíticaELS PSC AMENAÇA DE PORTAR ALS JUTJATS A CIU PER LA FALTA...

ELS PSC AMENAÇA DE PORTAR ALS JUTJATS A CIU PER LA FALTA DE TRANSPARÈNCIA DE L’EMPRESA PÚBLICA “TORDERA URBANISTICA ACTIVA”.

El PSC a l’oposició, va presentar ahir una moció al ple de l’ajuntament de tordera on demanava diversa informació sobre actuacions recents de l’empresa pública municipal “Tordera Urbanística Activa”. Segons la portaveu del PSC, Conxita Rodriguez, va demanar que se’ls aclaris tots els informes referents als projectes de la remodelació del nucli antic i les obres del pavelló poliesportiu. Rodriguez, que ha no ha rebut mai aquesta informació, va criticar de falta de transparència a l’empresa pública i va amenaçar a l’equip de govern de CiU, de portar el cas als jutjats.

Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va explicar que el govern té la tranquil·litat que l’empresa pública no fa cap irregularitat. Segons, Joan Carles Garcia, la moció presentada pel PSC, respon a una maniobra política a només 26 dies de les eleccions municipals.

Joan Carles Garcia, va explicar que l’empresa “Tordera Urbanística activa”, va ser creada per l’ajuntament per tal d’agilitar el processos urbanístics del poble, que a través de l’administració s’allargarien més.

ÚLTIMES NOTÍCIES