IniciNoticiesCulturaEL POETA MIQUEL MARTI I POL, PRESIDEIX L'INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "APUNTS"...

EL POETA MIQUEL MARTI I POL, PRESIDEIX L’INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “APUNTS” DE MONTSERRAT SANS, AL TEATRE CLAVÉ.

El Teatre Clavé, va ser escenari de la inauguració de l’exposició fotogràfica APUNTS de Montserrat Sans, dona i, en moltes ocasions, veu, del poeta català Miquel Martí i Pol. L’exposició compta amb l’acompanyament de haikús del mateix poeta, que ahir van ser interpretats per la cantant Lidia Pujol acompanyada de la professora de música del teatre: Natalia Escalera. La presentació va anar a càrrec de Ramon Besora, escriptor i amic del poeta i president de l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol, que va destacar la figura del poeta català i de l’exposició.

L’autora de l’exposició “Apunts”, Montserrat Sans, va explicar que serà el tercer cop que s’exposaran les seves obres fotogràfiques i agraeix a l’ajuntament de Tordera, de poder-les presentar al teatre Clavé.

La regidora de cultura, Maria Angels Cayró, convida a tots els torderencs i persones de la comarca a visitar l’exposició.

L’exposició APUNTS romandrà al Teatre Clavé fins el dia 26 de maig i l’horari de visita serà de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre, i diumenges i festius de dos quarts de 12 a dos quarts de 2 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES