IniciNoticiesSocietat ELS VEÏNS AFECTATS PELS SOROLL QUE OCASIONA LES ACTIVITATS DEL CLUB DEL...

ELS VEÏNS AFECTATS PELS SOROLL QUE OCASIONA LES ACTIVITATS DEL CLUB DEL TIR AL PLAT A L’ILLA DE LA TORDERA, DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE ACTUÏ PER RESOLDRE EL PROBLEMA. EL REGIDOR D’ESPORTS, RAFAEL MATAS, DEMANA ALS VEÏNS AFECTATS UN MES DE MARGE PER PREPARAR LA NOVA UBICACIÓ DEL CAMP.

L’estiu passat un grup de veïns de Tordera afectats pel soroll que representa la proximitat al camp de tir a les seves llars, van presentar un recull de firmes demanant a l’Ajuntament un canvi en la ubicació del camp.
En el seu moment, el regidor d’esports, Rafael Matas, va assegurar que l’Ajuntament havia reaccionat tan bon punt rebia la queixa dels veïns, i afirmava també que el trasllat seria una realitat durant els mesos de setembre i octubre de l’any passat.
Passat gaireba un any, els sorolls persisteixen i els veïns afectats han tornat a reclamar a l’ajuntament un canvi imminent de l’activitat del tir al plat. Tot just ara fa un mes, el representant de l’associació de Tir al Plat, Antonio Rodríguez, i el mateix regidor, van demanar al representant dels veïns afectats, el sr. García, un marge d’un mes per preparar el terreny.

Mentrestant, el Club ha acordat reduir les jornades de tir als dissabtes per tal de disminuir les molèsties. Els veïns afectats resideixen a prop del riu, a l’illa de cases del costat del parc de la sardana, més concretament en els carrers Pere IV, Mercè Rodoreda, Joan Miró i prolongoció del carrer Sant Antoni. La nova ubicació del camp de tir, és encara una incognita. Tot i això, el regidor d’esports, Rafel Matas, ha confirmat que serà en un espai allunyat del nucli urbà.

ÚLTIMES NOTÍCIES