IniciNoticiesCultura TORDERA CELEBRA DIUMENGE EL DIA DE SANT PONÇ AMB UNA PROGRAMACIÓ TRADICIONAL...

TORDERA CELEBRA DIUMENGE EL DIA DE SANT PONÇ AMB UNA PROGRAMACIÓ TRADICIONAL I AMB LA GRAN ARROSADA PER MÉS DE 2000 PERSONES.

Tordera celebra aquest diumenge, el tradicional aplec de Sant Ponç, enguany els actes previstos començaran a les 12 del migdia amb el grup sardanista La Bisbal Jove, que interpretarà tres sardanes; a la 1 tindrà lloc la benedicció de la rosa de Sant Ponç, que aquest any es retarda una hora per ser diumenge. A les 2 de la tarda es podrà gaudir de l’arrossada popular, que prepararà la Comissió de Festes per a unes 2000 persones.
El responsable de la preparació, Enric Xampeny, ens explica el procediment i els ingredients d’aquesta arrossada.

A dos quarts de 5 tindrà lloc el rosari, i seguidament jocs infantils.
La regidora de cultura, Mª Àngels Cayró, ha recordat la prohibició de fer foc al bosc a banda dels quatre espais habilitats per cuinar.

La diada es tancarà amb dues audicions de sardanes, una a càrrec de la Bisbal Jove, i la segona a càrrec de la Cobla Costa Daurada. La colla de geganters de Tordera, també convida a tothom a acompanyar-los a dos quarts de 11 del matí a l’alçada de la finca de “Can Freixes” direcció l’ermita de Sant Ponç. Els actes de Sant Ponç estan organitzats per la regidoria de cultura i festes i la comissió de festes.

ÚLTIMES NOTÍCIES