IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA PRESENTARÀ AQUEST DIVENDRES ELS RESULTATS DE L'ENQUESTA D'INTENCIÓ DE VOT...

RÀDIO TORDERA PRESENTARÀ AQUEST DIVENDRES ELS RESULTATS DE L’ENQUESTA D’INTENCIÓ DE VOT DE CARA LES PROPERES ELECCIONS, ELABORADA PELS MEMBRES DE L’EMISSORA.

Ràdio Tordera, presentarà aquest divendres, 9 de maig, en els diferents serveis informatius, el resultat del sondeig d’inteció de vot dels torderencs de cara les properes eleccions municipals. El passat cap de setmana, els membres de l’emissora van recórrer el municipi i perifèries recollint vots entre els ciutadans empadronats a Tordera. A les enquestes es preguntava al ciutadà a qui votaria, i qui creia que guanyaria les eleccions.
Dissabte al matí es van recollir 38 vots entre Sant Pere i Terra Brava, 50 a Sant Andreu Baix, 28 entre Roca Rossa, les Ferreres, Àgora i Fibracolor; 15 a la zona de Mas Mora, Tordera Park i Sant Daniel, i 49 a Tordera centre.
A la tarda es va completar l’enquesta amb un total de 60 vots a la zona del Gran Prix, 50 a St. Andreu i 20 a St. Pere.
El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, explica el procediment seguit i valora la col·laboració dels membres de l’emissora en la realització de l’enquesta.

El resultat del sondeig d’intenció de vot, és podrà consultar també a partir de divendres a la pàgina web de l’emissora “www.radiotordera.com”.

ÚLTIMES NOTÍCIES