IniciNoticiesPolítica AQUESTA MATINADA S'HA INICIAT OFICIALMENT LA CAMPANYA ELECTORAL QUE MARCARÀ LES PROPERES...

AQUESTA MATINADA S’HA INICIAT OFICIALMENT LA CAMPANYA ELECTORAL QUE MARCARÀ LES PROPERES DUES SETMANES LA POLÍTICA MUNICIPAL. ELS CANDIDATS A L’ALCALDIA AFRONTEN LA CAMPANYA AMB IL·LUSIÓ I AMB GANES DE MOSTRAR EL SEUS PROJECTES AL CIUTADÀ.

Aquesta passada matinada, a les dotze de la nit, ha començat oficialment la campanya electoral. A Tordera, com a la majoria de poblacions de Catalunya, ja fa setmanes que dura la cursa electoral que acabarà el dia 25 de maig. A partir d’aquesta nit, però, els partits han començat a demanar el vot amb l’enganxada de cartells i pancartes electorals.
El candidat del PP, David Tordera, tot i presentar candidatura en l’últim moment, confia obtenir els vots dels ciutadans afins a la ideologia del partit.

El candidat del MAT, Josep Alsina, es mostra il·lusionat i espera que el treball realitzat, i per realitzar, arribi al ciutadà de Tordera i fer-lo partícip d’una una nova aposta de futur.

El candidat d’ERC, Bernat Costas, reconeix la feina del partit en els darrers mesos per consolidar un projecte que resulti atractiu al ciutadà de Tordera.

Conxita Rodríguez, candidata del PSC, valora les tasques del seu partit en els darrers 4 anys a favor del ciutadà i espera aportar nous aires a la campanya.

El candidat de CiU, Joan Carles García, es mostra satisfet per l’actuació del seu partit al govern durant els últims 4 anys amb majoria absoluta, i afronta la campanya amb una il·lusió renovada.

Convergència i Unió, comença els actes de campanya aquest mateix vespre, amb un acte a l’auditori del Clavé de presentació del programa electoral, a dos quarts de 9 del vespre. La campanya electoral ha començat aquesta passada nit a les dotze i s’acabarà el 23 de maig. Ràdio Tordera, organitza a partir de dilluns, els debats electorals amb totes les candidatures a Tordera. El dilluns, 16 de maig, és parlarà sobre promoció econòmica, Hisenda i Governació, a partir de les 9 del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES