IniciNoticiesPolíticaELS PRINCIPALS GRUPS POLÍTICS ORGANITZEN AQUEST CAP DE SETMANA LA MAJORIA D'ACTES...

ELS PRINCIPALS GRUPS POLÍTICS ORGANITZEN AQUEST CAP DE SETMANA LA MAJORIA D’ACTES DE LA CAMPANYA ELECTORAL.

Els diferents partits polítics preparen aquest cap de setmana els actes de presentació dels programes electorals, en diversos punts del terme municipal.
Aquest vespre, el MAT presenta el seu programa a les 8 al col·legi Brianxa, i a les 21:30 al local de l’Associació de Veïns de St. Pere. Tancarà la jornada amb una cafè – xerrada, a partir de les 23:30 amb els joves al Bar Terrassà, a la Plaça de l’església.
També aquest vespre CIU organitza una trobada amb els joves al pub Lucky Town, a partir de les 23:30.
Demà a les 12 del migdia, el PSC presentarà el seu programa electoral al bar de Fibracolor, on oferiran un vermut. A les 5 de la tarda, organitzen un míting al Local Social de St. Pere i un altre a les 7 a l’espai cultural Emili Vendrell amb els veïns de Mas Mora.

El mateix dissabte, ERC, que dimecres passat al vespre va organitzar un col·loqui amb l’associació de veïns de St. Pere, té previst un cafè – col·loqui a les 4 de la tarda al bar del Teatre Clavé.
A les 19:30 el MAT presentarà el seu programa electoral a l’auditori del Teatre Clavé.
També demà dissabte CIU presentarà el seu programa amb un míting i un aperitiu a la 1 del migdia a la Plaça del Pi de St. Andreu; a les 6 de la tarda organitzen un míting acompanyat d’un berenar al parc Gran Prix amb l’actuació del pallasso “Miquelet”. Tancaran la jornada a les 20:30 amb un nou míting i l’actuació del torderenc Miquel Camps, a la pista de St. Pere.

Tancant els actes previstos per aquest cap de setmana, diumenge a les 4 de la tarda el MAT presentarà el seu programa a Hortsavinyà, i a les 6 organitzaran una xeringada i jocs de cucanya a la pista de l’amistat.
El PSC organitzarà un míting al local social de St. Andreu.
CIU començarà la jornada de diumenge amb un míting, acompanyat d’un aperitiu, a la sala d’actes de l’escola Brianxa. A partir de les 7 organitza un ball i una botifarrada a la plaça de l’església.

Durant la setmana que ve, el MAT conclourà les presentacions dimarts 20 a les 8 a St. Andreu i a les 10 a St. Daniel, dimecres a les 9 a l’Emili Vendrell i divendres a les 9 a la pista de l’amistat.
ERC finalitzarà els actes dimecres 21 a les 8 del vespre a St. Andreu.
I CIU i el PSC conclouran els actes de presentació divendres 23 a la plaça de les sardanes i al Clavé respectivament.

Els actes de presentació del PP no han estat comunicats.

ÚLTIMES NOTÍCIES