IniciNoticiesEntitats EL CREIXEMENT SOSTENIBLE, URBANITZACIONS, RECONSTRUCCIÓ DEL PONT DE FERRO I PRESERVACIÓ DEL...

EL CREIXEMENT SOSTENIBLE, URBANITZACIONS, RECONSTRUCCIÓ DEL PONT DE FERRO I PRESERVACIÓ DEL MEDI AMBIENT, VAN CENTRAR AHIR EL SEGON DEBAT ELECTORAL ORGANITZAT PER RÀDIO TORDERA.

El creixement sostenible, la reconstrucció del pont de ferro, les urbanitzacions i la preservació del medi ambient van centrar ahir el segon debat amb tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals. El debat organitzat per Ràdio Tordera va tractar l’Urbanisme i medi ambient. Tots els participants van començar les seves intervencions fent referència a la revisió del pla general que a de marcar el futur urbanístic de Tordera. En el debat d’anit hi van participar Josep Alsina del Moviment alternatiu de Tordera, Bernat Costas d’Esquerra republicana de Catalunya, Conxita Rodriguez, del Partit socialista i Joan Carles Garcia de Convergència i Unió. El representant del Partit Popular, David Tordera no va assistir al debat per motius personals. El debat que es va allargar més de 2 hores, va comptar amb la participació de preguntes de l’audiència. El candidat del Moviment alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va defensar la cohesió dels diferents nuclis del poble. Segons Alsina, les persones que viuen en Urbanitzacions han de tenir els mateixos drets que els del Nucli urbà.

El candidat d’Esquerra republicana de Catalunya, Bernat Costas, creu que en el futur s’ha de potenciar l’habitatge social a Tordera. Segons Costas, cal la creació d’un equip encarregat d’escoltar els problemes de les urbanitzacions.

La candidata del partit socialista, Conxita Rodriguez, va proposar la creació d’unes comissions de seguiment de les urbanitzacions. Segons Rodriguez, es necessari potenciar un espai de lleure a l’entorn de la Tordera.

El candidat de Convergència i unió i actual alcalde, Joan Carles Garcia, va proposar un creixement sostenible de Tordera. Garcia, va defensar la reconstrucció del pont de ferro per tal de connectar el poble en la nova zona de lleure que es crearà gràcies al programa Life.

El proper debat de campanya electoral, serà el dilluns, 19 de maig, on és parlarà de Cultura, festes, ensenyament, participació ciutadana, benestar social, joventut i esports. El debat començarà a les 9 del vespre i s’obriran les línies telefòniques per les preguntes de l’audiència. El debat electoral estan organitzats per Ràdio Tordera amb la col·laboració del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES