IniciNoticiesEntitatsEL FUNCIONAMENT DEL TEATRE CLAVÉ, MILLORAR L'ENSENYAMENT, LA CONSTRUCCIÓ D'UNA ESCOLA BRESSOL...

EL FUNCIONAMENT DEL TEATRE CLAVÉ, MILLORAR L’ENSENYAMENT, LA CONSTRUCCIÓ D’UNA ESCOLA BRESSOL I LES PROPOSTES ESPORTIVES, VAN CENTRAR AHIR EL TERCER DEBAT ELECTORAL ORGANITZAT PER RÀDIO TORDERA.

El funcionament del teatre clavé, la millora de l’ensenyament públic, la construcció d’una escola bressol i les diversos propostes esportives van centrar anit el tercer debat amb les forces polítiques que es presenten a les eleccions municipals. El debat organitzat per Ràdio Tordera va tractar les àrees de Cultura, festes, participació ciutadana, ensenyament, benestar social, joventut i esports. En el debat d’ahir i van participar Bernat Costas, per Esquerra republicana de Catalunya, Jordi Perez del Moviment alternatiu Tordera, Conxita Rodriguez del Partit socialista i Joan Carles Garcia de Convergència i unió. El representant del Partit popular, David Tordera no va assistir al debat per motius professionals. El Candidat d’ERC, Bernat Costas va assegurar que cal una llar d’infants pública. Segons Costas, amb temes com la sanitat i l’ensenyament ha d’existir llocs públic, gratuïts i no subvencionats.

El número 2 de la llista del moviment alternatiu per Tordera, Jordi Perez, va ser ahir l’encarregat de defensar les iniciatives del grup independent. Segons Perez, cal potenciar les entitats, fer una escola bressol, crear un casal de joves, entre d’altres.

La candidata del PSC, Conxita Rodriguez, va destacar que han aconseguit des del seu partit detectar totes les mancances de la població en el temes tractats.

El candidat de CiU i actual alcalde, Joan Carles Garcia, va defensar els seu bagatge als darrers anys a l’ajuntament en aquestes àrees.

El programa que es va allargar una hora i mitja, va comptar amb la participació de l’audiència. El proper debat de campanya electoral, serà dijous, 22 de maig, on és farà el debat de final de campanya. El debat començarà a les 9 del vespre i s’obriran les línies telefòniques per les preguntes de l’audiència. Els debats electorals estan organitzats per Ràdio Tordera amb la col·laboració del teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES