IniciNoticiesCulturaL'ASSOCIACIÓ DE TEATRE AMATEUR "PERE COT" REPRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA AL...

L’ASSOCIACIÓ DE TEATRE AMATEUR “PERE COT” REPRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA AL CLAVÉ L’OBRA “NO ET VESTEIXIS PER SOPAR”, DIRIGIDA PER CRISTINA LLOBET

L’A.C.I.R. Pere Cot representa aquest cap de setmana l’obra “No et vesteixis per sopar”, dirigida per Cristina Llobet. A l’obra actuaran Carme Simón, Carme Alsina, Miríam Benedicto, Lluís Puig, Joan Grimal i Joan Plàcides. Es tracta d’una comèdia embolicada, repleta de frases còmiques, amb situacions enganyoses i malentesos. Ens ho explica la seva portaveu, Montse de diego.

Montse de Diego destaca la labor dels actors atesa la dificultat de l’obra. Valora també la tasca dels tècnics de l’associació i la mateixa escenografia, que representa una masia vella.
Malgrat coincidir amb les eleccions, la portaveu invita als torderencs a passar la tarda de diumenge al teatre i conèixer el resultat de les eleccions tot just sortir de l’obra.

L’obra es representa demà dissabte a les 10 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades es poden recollir al Teatre Clavé o bé trucant al telèfon 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES