IniciNoticiesPolítica ERC TANCA ELS ACTES DE CAMPANYA ELECTORAL VALORANT POSITIVAMENT LES SEVES XERRADES...

ERC TANCA ELS ACTES DE CAMPANYA ELECTORAL VALORANT POSITIVAMENT LES SEVES XERRADES AMB VEÏNAT. EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA, VA ORGANITZAR AHIR UNA PROVA PILOT DE ASSEMBLEA PARTICIPATIVES A L’EMILI VENDRELL.

Esquerra Republicana de Catalunya, va tancar anit els actes de campanya electoral de cara les eleccions municipals. El partit, va organitzar una xerrada amb veïns de Sant Andreu, on es varen exposar les propostes pel veïnat i es van escoltar les sugerències del veïns. El candidat d’ERC, Bernat Costas, s’ha mostrat satisfet per la bona resposta que han tingut en els actes organitzats i va prioritzar per sant andreu, la millora del manteniment del barri.

L’acte, que es va celebrar al local social de veïns va aplegar una quinzena de persones.
D’altra Banda, el Moviment Alternatiu per Tordera, va organitzar també anit una prova pilot d’assemblea participativa. Aquesta vol ser la manera d’actuar del grup independent si entra a l’ajuntament de Tordera. El número 2 de la llista del MAT, Jordi Perez, valorava positivament l’experiència.

Les activitats de Campanya electoral es centraran avui en el debat de fi de campanya organitzat per Ràdio Tordera. El programa que començarà a les 9 del vespre, estarà obert com en les anteriors ocasions a la participació de l’audiència. El Moviment alternatiu per Tordera, celebrarà demà l’acte de fi de campanya a la pista l’amistat a les 9 de la nit. EL PSC, farà demà a les 12 del migdia una entrega de clavells a la plaça Rabert i a dos quarts de 10 el míting final a l’auditori del Clavé. Per últim, CiU, també farà demà l’acte de final de campanya, a les 9 del vespre a la plaça de la sardana.

ÚLTIMES NOTÍCIES