IniciNoticiesPolíticaELS PARTITS POLÍTICS QUE ES PRESENTEN A LES ELECCIONS MUNICIPALS HAN REBUT...

ELS PARTITS POLÍTICS QUE ES PRESENTEN A LES ELECCIONS MUNICIPALS HAN REBUT AMB SORPRESA, INDIGNACIÓ I PREOCUPACIÓ LES DECLARACIONS AHIR DEL DIPUTAT DEL PP AL CONGRÈS, JORDI DE JUAN, SOBRE LA CRUÏLLA DE CAN BARTOLÍ.

El diputat per girona del Partit Popular al congrès a Madrid, Jordi de Juan, va ser ahir al matí a Tordera, recolzant la candidatura de David Tordera a l’alcaldia de la nostra població. De Juan, va aprofitar la seva visita per explicar que la construcció de la rotonda de Can Bartolí anirà condicionada al desdoblament de la N-II. Declaracions que no han deixat cap grup polític torderenc indiferent. Escoltem les declaracions de Jordi de Juan, ahir a Tordera, parlant de la cruïlla de Can bartolí.

El moviment alternatiu per Tordera, entén que es una prioritat executar les rotondes d’entrada a Tordera i la rotonda de Can bartolí. Segons, el número 2 d’aquesta candidatura, Jordi Perez, espera que les declaracions de Jordi de Juan no siguin correctes.

Esquerra Republicana de Catalunya s’ha mostrat preocupat per l’anunci del diputat del Partit Popular. Bernat Costas, creu que les rotondes s’han de fer immediatament i que Tordera no pot esperar el desdoblament de la N-II per tenir la rotonda de Can Bartolí.

El Partit Socialista, troba desafortunades les declaracions de Jordi de Juan. La seva Candidata, Conxita Rodriguez espera que la construcció de les rotondes d’accessos al poble i de Can Bartolí s’executin el mes aviat possible.

Convergència i Unió, ha estat la força més critica amb les declaracions del diputat del partit popular, Jordi de Juan. El candidat de CiU i actual alcalde, joan carles garcia ha lamentat la desinformació del diputat, Jordi de Juan, respecta aquest tema.

El ministeri de Foment, va posar la setmana passada a exposició pública la llista de propietaris afectats per les expropiacions per la construcció de la rotonda de Can Bartolí. El ministeri ha publicat les actes prèvies d’ocupació per tal que els propietaris dels terrenys que seran afectats per les obres puguin fer les reclamacions corresponents a les expropiacions en un període aproximat de 30 dies.

ÚLTIMES NOTÍCIES