IniciNoticiesPolíticaEL DEBAT DE RÀDIO TORDERA MOSTRA LES DIFERÈNCIES ENTRE LES DIVERSOS FORCES...

EL DEBAT DE RÀDIO TORDERA MOSTRA LES DIFERÈNCIES ENTRE LES DIVERSOS FORCES POLÍTIQUES A TORDERA, EN EL DARRER DEBAT DE CAMPANYA ELECTORAL.

Ràdio Tordera, va organitzar anit el darrer debat de campanya electoral, des de l’auditori del teatre clavé. En el debat i van participar pel Moviment alternatiu per Tordera, Josep Alsina; per Esquerra Republicana de Catalunya, Bernat Costas; pel Partit Socialista, Conxita Rodriguez; i per Convergència i Unió, Joan Carles Garcia. El debat que portava per títol “Final de campanya”, va mostrar les diferències que hi ha entre les diferents forces polítiques de Tordera. El candidat del Moviment alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va assegurar que Tordera a patit els darrers anys una mala gestió urbanística.

El candidat d’ERC, Bernat Costas els darrers governs municipals no han estat propers al ciutadà.

La candidata del PSC, Conxita Rodriguez, va criticar que CiU, no expliqués la precària situació financera de l’ajuntament.

La candidat de CiU i actual alcalde, Joan Carles Garcia, va destacar les noves oportunitats va permetrà el nou pla general com nou sol industrial, residencial i protegit. Garcia, també espera millorar la qualitat de l’aigua els propers anys.

Els debats de campanya electoral han estat organitzats per Ràdio Tordera amb la col·laboració del teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES