IniciNoticiesEntitats ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA ORGANITZEN AVUI ELS ACTES DE FINAL DE...

ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA ORGANITZEN AVUI ELS ACTES DE FINAL DE CAMPANYA AMB LA CONFIANÇA QUE PODEN GUANYAR O SER DECISIUS A TORDERA A PARTIR DEL 25 DE MAIG.

Els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals, tancaran avui la campanya electoral amb els darrers actes per aconseguir la confiança del votants.
El PP organitza a les 2 del migdia un dinar al restaurant Can Nassos on s’acabaran d’explicar els detalls del programa del partit. Així ho explica el seu candidat, David Tordera

El candidat d’ERC, Bernat Costas, ha explicat que no realitzaran cap míting ni discurs l’última jornada de la campanya electoral.

El MAT prepara unes actuacions diferents avui a les 9 del vespre a la Pista de l’Amistat, amb balls i pa amb tomàquet per als assistents. Ens ho explica Josep Alsina.

El PSC posarà fi als actes de campanya amb un míting final a les 9 del vespre a l’auditori del teatre Clavé. A l’acte assistirà el diputat Joan Alabert. Ens ho explica Conxita Rodríguez

CiU realitzarà un acte lúdic avui a les 9 del vespre a la Plaça de la Sardana on s’explicaran breument les propostes i aprofitaran per passar el vídeo de campanya. Joan Carles García ens apunta més detalls.

Pel que fa a la pregunta “Per què els torderencs han de votar el seu partit?”, el candidat del PP, David Tordera, ens explica que la millor manera de representar els ciutadans és amb una pluralitat política a l’Ajuntament.

El candidat d’ERC, Bernat Costas, assegura que cal una altra manera de fer les coses, i que precisament el seu partit és la millor proposta al canvi.

Josep Alsina, candidat pel MAT, explica que, en cas de governar, traslladaran l’empenta i la il·lusió amb què han treballat fins ara a les tasques de govern.

La candidata a l’alcaldia pel PSC, Conxita Rodríguez, ofereix un govern transparent, amb un equip cohesionat amb representants de tot el teixit social de Tordera.

Joan Carles García, candidat de CiU, confia que l’experiència dels últims 4 anys serà suficient argument per convèncer els ciutadans que el seu partit és el més adient per governar.

Un total de 8857 torderencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 25 de maig, repartits en els 6 col·legis electorals del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES