IniciNoticiesSocietatLA BIBLIOTECA DE TORDERA VA TANCAR DISSABTE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL TREBALL...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA VA TANCAR DISSABTE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL TREBALL MÈDIC I SOCIAL IMPULSAT PER L’ONG ADESCI A COSTA D’IVORI. L’ASSOCIACIÓ CONTINUARÀ TREBALLANT A LA ZONA PER FOMENTAR LA FORMACIÓ I LA HIGIENE ENTRE ELS CIUTADANS.

La biblioteca de Tordera va clausurar dissabte l’exposició sobre el treball realitzat a l’Africa per l’equip de l’Ong ADESCI i del qual en forma part el jove torderenc, Quim Megias.

L’exposició, era un recull de fotografies de la feina feta a Costa d’Ivori aquest passat estiu i es presenta amb un doble objectiu. D’una banda, donar a conèixer i promoure aquesta associació que treballa pel desenvolupament d’aquesta zona africana, i de l’altra, mostrar el resultat de la campanya de recollida de medicaments que es va fer a Tordera en motiu de l’expedició sanitària feta el passat mes d’agost. El membre de l’Ong ADESCI, el torderenc Quim Megias, avança nous projectes per ajudar a les persones necessitades d’aquesta regió africana.

L’Associació per al desenvolupament de la Costa d’Ivori, és una ONG formada per joves que, de manera altruista, es dedica a promocionar el desenvolupament de Costa de Marfil, mitjançant un conjunt de projectes gestionats des de Espanya, per ser executats en el país africà. Per més informació sobre la tasca d’aquesta ONG, de la qual en forma part el torderenc Quim Megias, podeu adreçar-vos a la pàgina web www.adesci.org.

ÚLTIMES NOTÍCIES