IniciNoticiesSocietatL'ÀREA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT SOLIDARI A...

L'ÀREA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT SOLIDARI A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

Un any més Tordera s’afegeix als actes a favor de La Marató de TV3, que es celebrarà el dia 16 de desembre i que aquest any es dedica a les malalties del cor. Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya, per sobre fins i tot del càncer. Cada setmana, 30 catalans moren per culpa d’alguna patologia del cor.
Aquestes malalties provoquen una de cada tres morts, i tot i que s’ha avançat en el diagnòstic i en el tractament, el nombre de casos no para d’augmentar. De fet, els ingressos hospitalaris per malalties cardiovasculars s’han multiplicat per cinc en els últims vint anys. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens explica que durant tot el matí de diumenge les entitats que es vulguin afegir a la causa solidària podran muntar la seva parada arreu del mercat on es disposarà de guardioles per fer donacions voluntàries i material divers sobre la temàtica de La Marató.

Al migdia es farà la trencada de guardioles i es donarà a conèixer la donació que fa Tordera per la Marató.
L’any passat Tordera va donar més de 8000 euros, 5000 dels quals es van aconseguir de les donacions voluntàries recaptades al Mercat Solidari.

ÚLTIMES NOTÍCIES