IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL FINS DEMÀ DISSABTE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL FINS DEMÀ DISSABTE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL TREBALL MÈDIC I SOCIAL IMPULSAT PER L’ONG ADESCI A COSTA D’IVORI.

La biblioteca de Tordera acull fins demà l’exposició sobre el treball realitzat a l’Africa per l’equip de l’Ong ADESCI i del qual en forma part el jove torderenc, Quim Megias.

L’exposició és un recull de fotografies de la feina feta a Costa d’Ivori aquest passat estiu i es presenta amb un doble objectiu. D’una banda, donar a conèixer i promoure aquesta associació que treballa pel desenvolupament d’aquesta zona africana, i de l’altra, mostrar el resultat de la campanya de recollida de medicaments que es va fer a Tordera en motiu de l’expedició sanitària feta el passat mes d’agost. El membre de l’Ong ADESCI, el torderenc Quim Megias, ens explica els objectius de l’exposició.

La intenció dels responsables de l’exposició, que es podrà visitar fins demà, és que un cop finalitzada la mostra es subhastin les fotografies amb l’objectiu de recaptar fons per a la causa solidària.

ÚLTIMES NOTÍCIES