IniciNoticiesCulturaUNA XERRADA SOBRE LA SITUACIÓ A LES COSTES GALLEGAS, REUNEIX UNES 60...

UNA XERRADA SOBRE LA SITUACIÓ A LES COSTES GALLEGAS, REUNEIX UNES 60 PERSONES AL TEATRE CLAVÉ.

L’auditori del Teatre Clavé, va ser ahir l’escenari d’una xerrada-col·loqui per parlar sobre la situació de les costes gallegues, arran de la catàstrofe del petroler Prestige. A l’acte i van participar Josep Figueras, membre de les associacions de Voluntaris S.O.S Muxia i Voluntaris Sense Fronteras, Montse Bacardit, voluntaria en diversos ocasions a Carnota i Joan Mas, membre de la comissió d’entitats “Tordera amb Galicia” i Voluntari a Muxia. Josep Figueras, va explicar als assistents la dramàtica situació viscuda a Galícia, desprès del desastre ecològic. Josep Figueras, valorava a Ràdio Tordera molt positivament la xerrada on va destacar el l’interacció amb els assistents.

La xerrada va comptar amb l’assistència de Montse Bacardit, una catalana que a viatjat en diverses ocasions com a voluntària la platja de Carnota. Així explicava la seva experiència.

El torderenc, Joan Mas, voluntari a Muxia i membre de la comissió d’entitats “Tordera amb Galicia”, va mostrar la seva satisfacció per la resposta de la gent a l’acte.

La comissió d’entitats “Tordera amb Galicia” han recollit en les darreres setmanes un total de 950 signatures a Tordera, dins una campanya a nivell estatal, que pretén enviar les firmes a Brussel·les amb l’objectiu que la Unió Europea iniciï una investigació per el Cas Prestige. La xerrada-col·loqui d’ahir va reunir unes 60 persones i va ser organitzada per la comissió d’entitats “Tordera amb Galicia”.

ÚLTIMES NOTÍCIES