IniciNoticiesCulturaELS VEÏNATS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ ORGANITZEN AQUEST...

ELS VEÏNATS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ ORGANITZEN AQUEST CAP DE SETMANA DIVERSES ACTIVITATS AMB MOTIU DE LA DIADA DE SANT JOAN.

Els veïnats de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí han organitzat a partir de demà i fins dilluns diverses activitats amb motiu de la festivitat de Sant Joan.
En primer lloc, i abans de començar oficialment la festa, demà a les 8 del vespre hi haurà una excepcional sardinada davant del local social. L’inici de festa consistirà en un gran ball a partir de dos quarts d’11 i serà a càrrec del conjunt MARACAIBO. Durant aquests actes tothom que vulgui podrà votar a les candidates a pubilla dels veïnats.
Diumenge a les 11 del matí s’organitza un concurs de dibuix per als nens de fins a 12 anys. El concurs es celebrarà al local de l’Associació i tots rebran un obsequi per la participació. A dos quarts de 2, hi haurà un Vermut popular al local social. El mateix diumenge a les 5 de la tarda tindrà lloc la festa de l’escuma. I a partir de les 10 de la nit, es prepararà la revetlla a ritme de música, amb un gran ball a càrrec del grup ALBORADA.
Dilluns a partir de les 11 de la nit, tindran lloc, d’una banda l’excepcional revetlla amb la companyia de l’orquestra LA BALLARUCA, i de l’altra, la proclamació de la pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí 2003, amb la presència de les pubilles dels veïnats i de Tordera. Finalment, pel dimarts, 24 de juny, a les 11 del matí, xocolatada per a tothom, a dos quarts de 12 jocs de cucanya per a menors de 14 anys, a les 12 del migdia, ofici solemne a Sant Andreu, a partir de les 8 de la tarda recital de guitarra a càrrec de Diego Cortès Junior. Per últim, a les 10 de la nit ball amb el conjunt Loden. Tots els balls de la festa tindran lloc a la plaça del pi.
Antonio Fernández, president de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, espera que els actes gaudeixin d’una gran participació.

La Nova pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí passarà a ser automàticament candidata a pubilla de Tordera 2003.

ÚLTIMES NOTÍCIES