IniciNoticiesCulturaLA JOVE CARME NEIRA ES PROCLAMADA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT...

LA JOVE CARME NEIRA ES PROCLAMADA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ. D’ALTRA BANDA L’ENTITAT LA NOSTRA DANSA OMPLE LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA AMB L’ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ I LES AUDICIONS DE SARDANES.

Els veïnats de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, van posar ahir punt i final a la festa desprès de 4 dies plens d’activitats per tota la família. Les festes han gaudit d’una bona resposta de assistents en tots els seus espectacles. La revetlla de Sant Joan, va servir per conèixer la nova pubilla del veïnat, Carme Neira que substitueix a Sheila Cara i passarà a ser candidata a pubilla de Tordera. La jove Carme Neira, de 18 anys i col·laboradora de Ràdio Tordera, mostrava la seva satisfacció per representar els veïnats durant aquest any.

D’altra banda, l’associació La Nostra Dansa, amb el suport de la colla de diables de Tordera, varen omplir la plaça de l’església amb l’arribada de la flama del canigó, els balls vuitcentistes i l’audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa. Josep Megias, membre de l’entitat, recordava que la revetlla de Sant Joan serveix per iniciar les audicions d’estiu de l’entitat.

Les festes dels veïnats de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí i les activitats de l’entitat la Nostra Dansa, han centrat la participació dels torderencs aquest llarg pont de Sant Joan.

ÚLTIMES NOTÍCIES