IniciNoticiesSocietatUN CAMIÓ BOLCA SOL A TORDERA I EL CONDUCTOR QUEDA ATRAPAT A...

UN CAMIÓ BOLCA SOL A TORDERA I EL CONDUCTOR QUEDA ATRAPAT A LA CABINA UNA HORA I MITJA.

Un camió va bolcar tot sol dijous quan passaven vint minuts de les 12 del migdia a la N-II, a Tordera. El vehicle va sortir de la via per causes que es desconeixen. Segons van informar, els Bombers de la Generalitat, els agents van trigar una hora i mitja per poder rescatar el conductor. I és que la cabina va quedar aixafada com una llauna de metall a conseqüència de l’impacte contra el terra. Immediatament l’ome, de 35 anys, va ser traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes on va ser atès de múltiples contusions.
Fonts mèdiques van informar que el conductor no patia cap lesió de gravetat i estava plenament conscient. De fet, li van donar l’alta mèdica tan bon punt va arribar la seva família procedent d’Almeria ja ben entrada la nit.
L’accident es va produir al quilòmetre 684 de la N-II en direcció cap a Girona. Fins allà s’hi van desplaçar tres dotacions de Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies, un cos de la policial municipal de Tordera i dos unitats dels Mossos d’Esquadra. L’accident que no va afectar la calçada viària, no va provocar cap retenció considerable.

ÚLTIMES NOTÍCIES