IniciNoticiesPolíticaLA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I LA LLUITA PER LA...

LA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I LA LLUITA PER LA INDEPENDÈNCIA UNIDES EN UN ACTE DE LES JOVENTUTS D’ESQUERRA REPUBLICANA DE TORDERA

Les joventuts d’esquerra republicana a Tordera van organitzar aquest diumenge un acte en contra de la violència de gènere. A la trobada hi va assistir l’actual diputat de les JERC al Parlament i cap de llista per Esquerra Maresme, Pere Aragonès. El diputat va valorar la campanya electoral, a falta d’una setmana per les eleccions autonòmiques del dia 28.

Aragonès explicava el motiu pel qual els independentistes, han de votat esquerra republicana i no altres forces polítiques com solidaritat catalana o reagrupament.

Respecte a l’acte organitzat en contra la violència de gènere, el portaveu de les JERC de Tordera, Marcel Montes, va valorar positivament l’acte de sensibilització ahir al mercat.

Montes va explicar que les JERC van editar material de divulgació del manifest i una silueta a mida real d’una persona, amb 18 espelmes dins seu, en record de les víctimes que han mort als Països Catalans aquest any per violència de gènere.

ÚLTIMES NOTÍCIES