IniciNoticiesEntitatsEL PSC DECIDEIX NO ASSISTIR A LA FUNDACIÓ CLAVÉ PERQUÈ CONSIDERA QUE...

EL PSC DECIDEIX NO ASSISTIR A LA FUNDACIÓ CLAVÉ PERQUÈ CONSIDERA QUE NO COMPLEIX ELS PRINCIPIS DE REPRESENTACIÓ I PROPORCIONALITAT.

El Partit Socialista ha decidit no nomenar a cap representant a la fundació del Teatre Clavé, atès que, segons el grup socialista, no es compleixen els principis de representació i proporcionalitat. Els estatuts de la fundació estableixen que al patronat només poden assistir 5 representants municipals. Fins al moment, aquests eren ocupats per 3 representants de CiU, 1 de PSC i 1 d’AIT. Per tal que el patronat de la fundació tingui representació de tots els grups municipals, CiU ha proposat que la representació estigui formada per 2 de Ciu, 1 de PSC 1 de MAT i 1 d’ERC. La proposta no va agradar a la portaveu socialista, que ha decidit que, si no es respecten els principis de representació que corresponen al seu partit, no nomenaran cap representant per entrar a la Fundació.

El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya, Bernat Costas, comparteix les declaracions de Rodriguez i creu que s’han de modificar els estatuts del patronat.

Per la seva part, Josep Alsina, portaveu del Moviment Alternatiu per Tordera, considera que, per tal de solucionar aquesta situació, s’haurien de modificar els estatuts.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles García, assegura que la millor opció per modificar els estatuts és nomenar representants dels grups al patronat, per tal que aquest pugui fer la proposta de modificació.

Finalment, el patronat de la Fundació del Teatre Clavé estarà format per 2 representants de CiU, 1 d’ERC i 1 de Mat. L’incorporació del representant del PSC, al patronat de la fundació es veu difícil, atès que l’acord amb CiU sembla insalvable.
El ple de l’ajuntament de Tordera, va aprovar la creació de la comissió informativa general i va designar els representants de la corporació en els òrgans col·legiats.

ÚLTIMES NOTÍCIES